Training – Coaching – Klankbord

Training

Betere resultaten, een meer uniforme aanpak of effectiever werken? Dat kan bereikt worden met training.

Of het nu gaat om gesprekstechnieken, klantgerichtheid, leiding geven, een beurstraining of optimaal samenwerken; met optimale communicatie als basis reikt Cascade je datgene aan wat je nodig hebt om zo te komen tot betere resultaten.                                                                                                                                                     Een groepstraining wordt vanzelfsprekend afgestemd op leerdoel en niveau van de groep.                                                                                                                                 Heb je vragen over de mogelijkheden aarzel dan niet en vraag informatie aan.

Coaching

Heb je ergens last van of wil je ergens (nog) beter in worden? Kies voor coaching!

Wil je heel gericht aan de slag om bijvoorbeeld communicatie– of managementvaardigheden te verbeteren? Of worstel je met een vraag die jouw werkprestaties of werkplezier in de weg zit? Kies dan voor een individueel coachingstraject.

Na een intakegesprek maken we een plan en gaan we vervolgens met de vragen of aandachtspunten aan de slag.                                                                                           Zo kan je in een vertrouwelijke sfeer werken aan vaardigheden, stappen in de gewenste richting zetten of werken aan gewenste veranderingen.

Coaching is niet altijd gemakkelijk, maar altijd leerzaam. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd, waardoor je soms verrassend snel tot (nieuwe) inzichten komt!                    Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

Teamcoaching

Optimale samenwerking, betere besluitvorming of een prettiger sfeer? Teamcoaching heeft effect!

Een coach geeft geen opdrachten, stuurt niet aan en gaat niet over de vakinhoud, maar ondersteunt het team in alles wat nodig is om gezamenlijk tot de gewenste resultaten te komen en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Teamcoaching kan daarmee vele onderwerpen beslaan, zoals bijvoorbeeld communicatie, aanspreken en afspreken, het nemen van beslissingen en effectief vergaderen.

Speelt er iets in het team of willen jullie tot betere resultaten komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Klankbord

Je gedachten op een rijtje krijgen of eens sparren met iemand met een objectieve blik? Een klankbord is waardevol!

Ben je teamleider, manager of directeur-eigenaar, dan zijn er vanzelfsprekend momenten waarop je van gedachten wilt wisselen met iemand die objectief naar de situatie of kwestie kijkt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als zich een uitzonderlijke situatie voordoet, het bedrijf of team verandert, of er specifieke zaken zijn die voor verbetering vatbaar zijn. Ook kunnen er momenten zijn dat je zaken binnen het bedrijf wilt veranderen of professionaliseren. Op die momenten is het prettig een klankbord te hebben en te kunnen brainstormen met een objectieve gesprekspartner om zo tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen.

Sparren met een ervaren en objectieve gesprekspartner die met een frisse blik naar de organisatie of het team kijkt? Tools en advies aangereikt krijgen om effectief mee aan de slag te kunnen?  Wil je eens kennismaken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op!