Waarom kiezen voor Cascade?

Ontwikkeling en progressie; dat is wat je wilt voor organisatie, medewerkers en teams!

Cascade stimuleert en begeleidt de stappen welke je wilt zetten op het gebied van ontwikkeling, samenwerking en/of meer werkplezier.                                                Heel gewoon, heel duidelijk en bovenal heel praktisch.

Waarom, hoe en wat

“Goed zijn in wat je doet, mét plezier” .

Of het nu gaat om bedrijf of organisatie, management, team of individu; dat gun ik een ieder en daaraan bij te dragen is mijn passie.

Cascade denkt mee, geeft advies en stimuleert bewustwording, progressie en groei. Dit alles altijd integer, doelgericht en met respect.  Met een schat aan kennis en ervaring ga ik graag praktijkgericht en krachtig aan de slag, met oog voor de mens achter de functie. Mijn benadering is duidelijk en direct, met empathie en humor.

Middels advies, individuele coaching, teamcoaching of groepstraining draag ik bij aan beweging, verandering en progressie.

Meer weten? Neem dan even contact op!

 

Janine Hovius; coach, trainer en conflictbemiddelaar

Ik heb een jarenlange ervaring in commerciële functies en adviesrollen. 
Sinds 2001 bied ik individuele coaching, ontwikkel en verzorg ik groepstrainingen en fungeer ik als objectief en kritisch klankbord.
Daarnaast ben ik professioneel conflictbemiddelaar en een ervaren teamcoach van (zelforganiserende) teams.
Met mij haal je een enthousiaste, no-nonsense professional in huis die op een positieve manier aan de slag gaat, stimuleert en bijdraagt aan het zetten van stappen, waarmee je het beste uit jezelf, medewerkers en de organisatie haalt.