Korte programma’s

Wilt u in korte tijd een krachtige boodschap laten brengen? Kies dan voor een workshop of presentatie van Cascade.

Presentatie, klantendag of kick-off:

Afhankelijk van de setting, de reden van de bijeenkomst of het te houden event kunt u bij mij terecht voor het verzorgen van een workshop of (interactieve) presentatie. Inhoud en tijdsduur worden in overleg bepaald. Wilt u een stimulerende boodschap meegeven, informeren of enthousiasmeren? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Cascade biedt diverse programma’s variërend van een half uur tot één dagdeel.

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden:

Hoe maak ik een succes van wat ik doe?

Voor groepen als teamleiders, management, (branche)verenigingsleden, enzovoorts verzorgt Cascade een workshop van ca. 2 uren waarin uitgelegd wordt welke eigenschappen er nodig zijn om een succes te maken van hetgeen u doet.
Er wordt een uitleg gegeven waarbij u aan het denken wordt gezet in hoeverre u over deze eigenschappen beschikt, waar u zaken laat liggen en waar dus winst te behalen valt.
Op deze manier krijgt u inzicht in uw aanpak en in de eigenschappen die u verder kunt ontwikkelen.
Bovenal geeft deze workshop een dosis enthousiasme om een succes te maken van wat u doet!

Laat zien wie je bent!

Voor een ieder die zichzelf wil presenteren wordt in deze workshop van ca. 2 uren aandacht besteed aan het belang van persoonlijke presentatie, u als “merk” en u als uithangbord van de organisatie. Er is aandacht voor dat wat u wilt uitstralen, dat wat u wilt uitdragen en hoe dat te doen.
Kleine aandachtspunten maken soms een groot verschil!
Zorg dat u het beste haalt uit de momenten dat u zichzelf presenteert bij een klant, potentiële werkgever of op een netwerkbijeenkomst.

Wilt u informatie over de mogelijkheden, neem dan even contact op.