Waarom kiezen voor Cascade?

U wilt prestatieverbetering, meer werkplezier of oplossing van een conflict. Cascade praat met u niet over “het DNA” van het bedrijf, over ingewikkelde modellen waarmee u of uw medewerkers “excelleren” of over “mediation voor partijen”. Nee, Cascade kijkt hoe het bedrijf in elkaar steekt, hoe we samen kunnen zorgen voor prestatieverbetering en/of meer werkplezier en hoe het (dreigende) conflict kan worden opgelost. Heel gewoon, heel duidelijk en bovenal heel praktisch.

Met optimale communicatie als uitgangspunt biedt Cascade individuele- en teamcoaching, training en conflictbemiddeling.
Mouwen opstropen en aan de slag!

Waarom, hoe en wat

Of het nu gaat om bedrijf of organisatie, management, team of individu; “goed zijn in wat je doet” is voor iedereen fijn. Wanneer dat samengaat met veel werkplezier is dat geweldig. Dat gun ik een ieder en daar aan bij te dragen is mijn passie.

Respect, integriteit, doelgerichtheid en een positieve en persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor de werkwijze van Cascade. Met een kritische en objectieve blik denk ik mee, geef ik advies en draag ik bij aan bewustwording, progressie en groei. Met een schat aan kennis en ervaring ga ik graag praktijkgericht en krachtig aan de slag, met oog voor de mens achter de functie. Mijn benadering is duidelijk en direct, met empathie en humor.

Middels individuele coaching, team coaching en groepstraining draag ik bij aan beweging, verandering en progressie bij u, uw medewerker of uw bedrijf of organisatie.

Niet de snelle, korte-termijn oplossing, maar lange-termijn effecten en duurzame samenwerking zijn mijn doel.

Meer weten? Neem dan even contact op!

 

Janine Hovius; coach, trainer en conflictbemiddelaar

Ik heb een jarenlange ervaring in commerciële functies en adviesrollen. 
Sinds 2001 bied ik individuele coaching, ontwikkel en verzorg ik groepstrainingen en fungeer ik als objectief en kritisch klankbord.
Daarnaast ben ik sinds enkele jaren professioneel conflictbemiddelaar en een ervaren teamcoach van (zelforganiserende) teams.
Met mij haalt u een enthousiaste, no-nonsense professional in huis die op een positieve manier aan de slag gaat, stimuleert en bijdraagt aan het zetten van stappen, waarmee u het beste uit uzelf, uw medewerkers en uw organisatie haalt.

Samenwerking

Wanneer een opdrachtgever of een project daarom vraagt werk ik samen met een een vaste groep professionals; trainers, coaches, een organisatie-adviseur, een logopedist en HR specialisten.